Wij gaan er even uit

vakantie garage peter 2023

🚗 Belangrijke mededeling: 🚗

Beste vrienden en klanten,

Het is tijd voor een welverdiende adempauze! Garage Peter in Bredene gaat even met verlof om op te laden en te genieten van de zomerzon. We willen jullie graag op de hoogte brengen van onze sluitingsperiode.

Van maandag 17 juli tot en met donderdag 27 juli gaan we even de deuren sluiten. We begrijpen dat dit mogelijk enige ongemakken kan veroorzaken, maar we zijn ervan overtuigd dat een beetje rust ons in staat stelt om nog beter voor jullie te zorgen bij onze terugkeer.

Maar geen zorgen, we staan klaar om jullie weer van dienst te zijn! Onze showroom zal heropenen op vrijdag 28 juli om 9.00 uur en onze garage zal weer operationeel zijn vanaf maandag 31 juli om 9.00 uur.

We willen benadrukken dat we tijdens onze sluitingsperiode nog steeds bereikbaar zijn voor jullie vragen en eventuele problemen. Jullie kunnen ons altijd contacteren via info@garagepeter.be of ons een bericht sturen via onze Facebook-pagina “Garage Peter”. We zullen ons best doen om jullie zo snel mogelijk te antwoorden.

We willen van de gelegenheid gebruik maken om jullie allen te bedanken voor het vertrouwen en de steun die jullie ons hebben gegeven. Jullie maken Garage Peter tot wat het is: een plek waar klanten familie worden. We kijken er enorm naar uit om jullie na onze vakantie weer te zien en jullie van dienst te kunnen zijn.

Geniet van de zomer en tot binnenkort!

Met vriendelijke groeten,

Het Garage Peter-team

Spread the love