1st prijs Alain Lynneel met een Dartsfestival in Dacia Center Bredene

dartsfestival bredene met alain lynneel en boucquez peter

Het eerste Bredens Darts Kampioenschap georganiseerd door Schepen Alain Lynneel ging afgelopen zaterdag door in het Dacia Center.
Maar liefst 148 Bredenaars namen deel aan het tornooi en nog eens 350 supporters maakte het toernooi meteen een schot in de roos.

Bij de mannen won Kurt Mahieu de finale met 7-5 tegen Alain Vanhoorne. Derde werd David Allary, die de kleine finale won tegen Michiel Debeen.

Demeyer Vanessa was de beste bij de vrouwen. Zij won de finale tegen Espeel Léonie. Derde was Christelle Cuylle en Farah Devriendt vierde.

De hoogste uitworp van het tornooi staat op naam van Tjorven Lecluyse met 130!
Volgend jaar wordt zeker een tweede editie georganiseerd.

Boucquez Peter
Dacia Center Bredene

 

Star Wars Day @ Dacia Center Bredene 2017

starwarsday 25nov 2017 148

STAR WARS DAG TE BREDENE

Op zaterdag 25 november 2017 wordt het Dacia Center opnieuw in een Star Wars-kleedje gestopt. Naar aanleiding van de release van de nieuwe film The Last Jedi organiseren wij opnieuw een Star Wars-dag voor de kleine en de grote fans. Tijdens de dag zullen opnieuw verschillende karakters uit de film aanwezig zijn en die staan al te popelen om met ieder van jullie op de foto te gaan. Er is ook een tekenwedstrijd voor de kinderen en daarnaast is er een letterzoektocht voor kleine en groot met mooie prijzen. Er is ook opnieuw een winkel die hun ruime assortiment aan gadgets tentoonstelt. Wil je jezelf ook in een Star Wars-kleedje stoppen voor deze themadag? Dan kijken we al uit naar de mooist verkleedde persoon. Er is een prijs voor de mooist verkleedde volwassene en ook voor het mooist verkleedde kind is er een prijs. We kijken al uit naar jullie outfits. Zaterdag 25 november 2017 wordt dus opnieuw een schitterende dag die helemaal in het teken van Star Wars zal staan in het Dacia Center Bredene. Mogen we jullie ook verwelkomen? We zetten de deuren open van 10 uur tot 17 uur. De ingang is gratis. Tot dan…

Sinterklaas @ Dacia Center 2016

sinterklaas november 6126112016

Op zaterdag 26 november stonden om één uur al heel wat kindjes te trappelen van ongeduld. Om twee uur werd de Sint verwacht in het Dacia Center Bredene. Er hing een leuke sfeer en zowel de ouders als de kinderen wachten vol spanning op de komst van Sinterklaas. Terwijl er gewacht werd, konden de kinderen zicht uitleven op een prachtig springkasteel gesponsord door springkastelen Brechten.

Wie het liever wat rustiger hield, kon ook nog een tekening kleuren voor Sinterklaas. Alle kinderen werden ook verwend met een suikerspin of een zak popcorn. Om twee uur was het eindelijk zover en reed Sinterklaas in een Evoque Cabrio de parking op. Alle kinderen zwaaiden Sinterklaas welkom en er werd volop gezongen. Nadat Sinterklaas iedereen begroet had, nam hij plaats op zijn troon. Samen met zijn zwarte pieten bekeek Sinterklaas zijn boek. Alle kindjes waren braaf geweest en iedereen werd beloond met een verrassingszak vol cadeautjes en snoepgoed. Omstreeks vier uur ging Sinterklaas weer verder. We kijken terug op een eerste geslaagde editie.

Met dank aan al onze sponsors: Dacia Center, Gemeenteraadslid Alain Lynneel (sp.a)Meester Marsepein LamsSpringkastelen BrechtenCrelan Kantoor Marc Mahieu, Groenten en Fruit Marcel

Dit alles i.s.m gemeenteraadslid Alain Lynneel en Hof Der Prinsen Bredene

Ladiesnight @ Dacia Center 2016

ladiesnight november 8729112016

Vrijdagavond 25 november 2016 was het eindelijk zover en kleurde het Dacia Center Bredene volledig roze voor de vierde editie van ladies@daciacenter. Tijdens deze avond konden alle dames opnieuw genieten van een gezellige sfeer, leuke stands, lekkere drankjes en hapjes,… Een aantal dames werden ook opnieuw de winnaar van een mini-verwensessie.

Natuurlijk werd er ook uitgekeken naar de special act van deze Ladiesnight. Alle dames konden de frustraties van zich af slaan in de verrassingsact ‘Smash to Crash’. Met een baseball knuppel konden de dames hard van leer gaan op een pink car om zo hun ‘colère’ van zich af te slaan. Er werd er volop op los gemept.

Op naar een volgende editie en wie weet weer iets speciaals!!

Ism Gemeenteraadslid Alain Lynneel en Hof Der Prinsen Bredene

Star Wars Day @ Dacia Center Bredene 2015

starwars bredene2015162

Star Wars is een Amerikaanse epische space-opera-franchise die bestaat uit een filmserie bedacht door George Lucas. In 2012 werd zijn bedrijf Lucasfilm overgenomen door de Walt Disney Company.

Op dit moment zijn er zes films, die opgenomen zijn in twee reeksen van drie. Dit zijn de oorspronkelijke-trilogie (1977-1983) en Prequel-trilogie (1999-2005). De episodes hebben in de loop van de jaren verschillende nabewerkingen gehad.

De films samen werden genomineerd voor 25 Academy Awards, waarvan ze er tien wonnen. Voor 2015 staat de film Star Wars Episode VII gepland.

Naar aanleiding van de release van de film is er bij jong en oud een hype ontstaan. Peter Boucquez samen met Alain Lynneel organiseerden daarom een heuse Star Wars beurs. Straks kan je alle foto’s van het event vinden op hun Facebookpagina, maar hier heb je al een kleine preview.

May the force be with you….

Ladiesnight @ Dacia Center 2015

ladiesnight bredene2015124

Heel wat dames hebben op de 3de Ladies@Dacia Center Bredene genoten van de vele ‘standjes’ allerhande.

Voor elk wat wils, door met een fantastische gastheer georganiseerd als Peter Boucquez geflankeerd door kompaan Alain Lynneel, werd van deze superavond met volle teugen genoten.

De dames kregen elk een goodiebag en konden gratis van een glaasje cava en vele andere lekkernijen proeven.

Proficiat Peter !

Ladiesnight @ Dacia Center 2014

ladiesnight bredene2015189

Vrijdag 21 november 2014 was het weer zover! Alle vrouwen waren van harte welkom in het Dacia Center te Bredene voor een gezellige avond.

Onze tweede Ladiesnight was opnieuw een groot succes. Na een week van militaire oefeningen aan de kust hebben we de lijn doorgetrokken met een fotoshoot.

Dit jaar was het thema militaria. Iedereen kon zich verkleden om zo een foto te nemen bij één van de twee militaire voertuigen. Het was een thema waar veel vrouwen zich konden in vinden.

Daarnaast waren er ook opnieuw heel wat verschillende standjes van juwelen tot make-up en parfum.

Alle standjes konden rekenen op heel wat bezoekers en de standhouders waren één voor één heel tevreden over de avond.

Foodz Catering zorgde voor een chocoladefontein waarvan alle vrouwen lekker konden smullen.

Tussendoor kon iedereen genieten van een drankje aan democratische prijzen.

Al deze ingrediënten samen zorgden voor een geslaagde vrouwenavond.

Op naar de derde editie in 2015!

Halloween 2014 bij Dacia Center Bredene

haloweenwedstrijd bredeneDSC00573

Griezelen in Bredene doet tijdens de halloweenperiode veel aan het uitzicht van de gemeente Bredene. Gemeenteraadslid Alain Lynneel richt dan ook iedere jaar een wedstrijd in voor de mooiste versiering in Bredene.

De inwoners van Bredene Dorp, Bredene aan Zee en Bredene Sas komen elk in aanmerking voor de eerste prijs bij deelname. Dit jaar was de prijsuitreiking in het Dacia Center te Bredene met een toeloop van mensen die hun prijs in ontvangst kwamen nemen.