Sinterklaas @ Dacia Center 2016


Op zaterdag 26 november stonden om één uur al heel wat kindjes te trappelen van ongeduld. Om twee uur werd de Sint verwacht in het Dacia Center Bredene. Er hing een leuke sfeer en zowel de ouders als de kinderen wachten vol spanning op de komst van Sinterklaas. Terwijl er gewacht werd, konden de kinderen zicht uitleven op een prachtig springkasteel gesponsord door springkastelen Brechten.

Wie het liever wat rustiger hield, kon ook nog een tekening kleuren voor Sinterklaas. Alle kinderen werden ook verwend met een suikerspin of een zak popcorn. Om twee uur was het eindelijk zover en reed Sinterklaas in een Evoque Cabrio de parking op. Alle kinderen zwaaiden Sinterklaas welkom en er werd volop gezongen. Nadat Sinterklaas iedereen begroet had, nam hij plaats op zijn troon. Samen met zijn zwarte pieten bekeek Sinterklaas zijn boek. Alle kindjes waren braaf geweest en iedereen werd beloond met een verrassingszak vol cadeautjes en snoepgoed. Omstreeks vier uur ging Sinterklaas weer verder. We kijken terug op een eerste geslaagde editie.

Met dank aan al onze sponsors: Dacia Center, Gemeenteraadslid Alain Lynneel (sp.a)Meester Marsepein LamsSpringkastelen BrechtenCrelan Kantoor Marc Mahieu, Groenten en Fruit Marcel

Dit alles i.s.m gemeenteraadslid Alain Lynneel en Hof Der Prinsen Bredene

Spread the love
sinterklaas november 6126112016