Daarvoor doen we het!

DALL·E 2024 01 27 11.42.06 A warm and heartfelt image symbolizing gratitude and appreciation. The scene includes a small, beautifully wrapped gift box with a bow on top, placed

Dag Peter, efkes “out of the blue”: nog eens bedankt om voor mij die prachtige Duster tegen prachtige prijs gereserveerd te hebben. Elke dag kijk ik er nog verwonderd naar toe en moet ik beseffen dat dit nu mijn auto is. Oprecht bedankt om zo goed voor mij te zorgen. Een moment van reflectie en dankbaarheid.

 

🙏 grts, Anne

Mijn antwoord:

Anne, Dank u voor je warme woorden! Het doet me plezier om te horen dat je nog steeds zo enthousiast bent over je Duster, klantentevredenheid is voor ons een topprioriteit en het is tof om te weten dat ik daarin ben geslaagd. Jouw blijdschap en tevredenheid zijn de beste beloning voor het werk dat we doen.

Geniet van je ritjes 😉

Team Garage Peter Bredene

Spread the love
admin Garage Peter