Verkoop van wagens

Na 15 jaar trouwe dienst zijn wij bij Garage Peter te Bredene gestopt met de verkoop van nieuwe wagens van het merk Dacia. Als één van de pioniers bij de verkoop van Dacia in heel België, waren wij het eerste Dacia Center in België waar uitsluitend Dacia werd aangeboden. Maar nu is het tijd voor verandering en hebben wij besloten om ons terug te concentreren op de verkoop van tweedehandswagens en bijna nieuwe wagens.

Ons cliënteel kan nog steeds rekenen op eerlijkheid, correctheid en vertrouwen op een markt met veel anderen die hun afspraken nooit nakomen. Als ervaren verkopers weten wij wat de klant nodig heeft en willen wij onze klanten helpen om de juiste keuze te maken. Wij bieden nu tweedehandswagens en bijna nieuwe wagens aan met de wettelijke garantie en waarvoor wij vaste prijzen voor onderhoud hanteren.

Bij Garage Peter te Bredene streven wij ernaar om onze tweedehandswagens tip top in orde af te leveren aan de klant. Elke wagen krijgt voor de levering een grondige check-up en onderhoud, zodat de klant zonder enige zorgen de baan op kan. Wij streven ernaar om geen tweedehandswagens terug te krijgen met problemen tijdens het eerste jaar.

Wij zijn klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte tweedehandswagen of bijna nieuwe wagen die aan uw behoeften voldoet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

   Top Budget wagen

  Wettelijke garantie

   Vaste prijzen voor onderhoud

Extra’s

Tapijten €40
Speciale offer Dieptereiniging €150
Aircovulling €99
Special Offer Aircomatic €49

21

34

39