Sterkste man van Bredene 2013


In de ochtend trotseerden de sterke mannen van Bredene de regen om heel wat proeven uit te voeren. We wisten niet dat er zoveel verborgen krachten in Bredene te vinden waren. Giovanni Schelfaut mocht de titel van de sterkste man van Bredene op zijn naam schrijven.

Misschien ligt hier wel een heel nieuwe carrière in het verschiet. In de namiddag was het dan de beurt aan de meer getrainde spierballen van West-Vlaanderen. Het publiek stond verbaasd over wat deze mannen allemaal konden. Tijdens de pauze kon iedereen ook eens proberen tot wat deze mannen in staat waren.

Uiteindelijk werd de winnaar van de sterkste man van West-Vlaanderen Raf Benche. Onze sterke Bredenaar, Ignace Maenhout, eindigde op de derde plaats. De dag werd afgesloten met een prachtig optreden van Wendy van Wanten.

De sfeer zat er al onmiddellijk goed in. Omstreeks acht uur ging iedereen uit zijn dak op de muziek van de rockgroep ‘Out of Service’. Uiteindelijk eindigde de avond in stijl met DJ Savas.

Er werd gedanst, gezongen en gedronken. We kunnen dus terecht spreken over een geslaagde eerste editie van dit evenement.

De organisatoren, Peter Boucquez en Alain Lynneel, kijken alvast uit naar volgend jaar.

Spread the love
sterksteman201300181