Sterkste man van België 2014


Op zaterdag 12 juli ging opnieuw de sterkste man van Bredene door in het Dacia Center te Bredene met organisatoren Alain Lynneel, Peter Boucquez en Ignace Maenhout.

Al van ’s ochtends vroeg kwamen heel wat mensen een kijkje nemen. Er was onmiddellijk een hevige strijd tussen Giovanni Schelfaut en Frank Mombert.

Vorig jaar werd Giovanni Schelfaut totaal onverwachts de winnaar van de sterkste man van Bredene.Hij wou zijn titel dus zeker verdedigen. Frank Mombert werd vorig jaar tweede in de wedstrijd en wou dit jaar de uitdaging aangaan om met de titel van de sterkste man te gaan lopen. Frank Mombert won de wedstrijd en mag voor een jaar lang de titel van de sterkste man van Bredene op zijn naam schrijven.Giovanni Schelfaut werd verdiend tweede en Steve Bouché derde. In de namiddag was het dan de beurt aan de sterkste man van België. Er waren heel wat toeschouwers die een kijkje kwamen nemen naar de krachten van deze mannen. Het was dan ook heel spectaculair. Karel Vanhulsel is onze nieuwe sterkste man van België 2014 en onze Bredenaar Ignace Maenhout verdiend derde. Op naar de volgend editie voor een nieuwe strijd tussen alle sterke mannen!

Spread the love
sterkste man van belgie 2014 108